Ny Design!

Tänkte att jag kanske skulle ha en lite vintrigare design, så jag har gjort en nu ;) Vad tycker ni?
Om ni inte ser designen, tryck på F5

Mulad ;)

Hej! Idag hade vi ju no prov och det var jättesvårt. Alla tyckte det. Vi hade bara 50 min på oss och hade ungefär 14-18  frågor? + att det var 35 grader i klassrummet så man kunde inte andas... Men jag hoppas det gick bra... På svenska lektionen började jag och några fler flumma och vi var kvar i skolan sen och körde pingis, sprang runt och bara hade kul :) När vi hade varit där ganska länge skulle vi gå men det blev typ snöbollskrig ute, så vi var kvar lite till och blev mulade ;) Nu har jag i alla fall städat och möblerat om mitt rum så nu är det klart för att julpyntas!

Vita grenar


Lite mysiga vinterbilder...

Här är några bilder jag tog idag... Inte jättefina men det var svårt att fota när det blåste så mycket ;)
 

Äntligen Snö!!

Hej! Igår började det snöa och det smälte inte bort så hela dagen har det snöat och varit mysigt! Nu vet jag inte riktigt om det håller på att smälta men jag hoppas det är kvar nu. Det blir så myskänsla med snö, sen blir det ju mycket finare och ljusare! Inte så deprimerande som när det bara är grått och trisst ;) Idag har jag i alla fall pluggat och sen har jag skottat fram mammas bil. Det tog ett tag och jag behövde skrapa alla rutor... Men nu ska jag snart äta, sen duscha och plugga det sista inför provet imorgon!

Vad jag lärde mig 2010:

Hej! Normal dag i skolan idag. På engelskan har jag och Jennifer börjat skriva en julsaga så jag hoppas den blir bra! Haha det är bara det att vi är så oeniga (säger man så?) om allt, men det löser sig ;)
2010 var det är då jag kom på att det var fint att fota i motljus. Jag har många bilder på det och jag tyckte det var så coolt för naturen framför blev "svart", eller i alla fall mörk. Så ett tips: fota i motljus! Det blir fint! Även om de här bilderna inte var så jättefina, de är bara exempel ;)

Mina favoritbilder från 2010

Hej! Här är mina favoritbilder från 2010. Jag kommer ihåg att jag var så otroligt stolt över dom och tyckte dom var jättefina ;) Bilden med fjärilen är fortfarande min favoritbild och jag fattar inte hur jag orkade sitta mitt i en äng och vänta på fjärilar, för det var det jag gjorde ;)
 

Dagens Outfit

 

Pluggvecka

Hej! Idag har jag bara pluggat och det kommer jag göra mycket den här veckan. Det kommer alltså bli en pluggvecka... Jag har ganska många läxor och ett stort no prov.
Eftersom jag säkert inte kommer ha något roligt/spännande/intressant eller läsvärt att skriva så får det bli en bildvecka. Jag lägger upp en bild per dag :) Nu ska jag fortsätta plugga så vi hörs!
Den här bilden tog jag i vintras. Vill ha snö nu!

Dagens Outfit


Kommer du ihåg Jennifer?

Haha jag och Jennifer när vi hade åkt skidor för några år sen ;)

Klar!

Hej! Nu har jag srivit ut min labbrapport så imorgon tittar jag, Rebecca och Alexandra igenom den. Skönt att vara klar :) Men idag har jag inte gjort mycket. Vilat och tagit det lungt och så. Egentligen skulle jag följt med mamma och Cathrine på julmarknad på skansen, men jag orkade inte. Det var ju inte så roligt väder ute i alla fall... Men snart ska jag äta middag och sen ska jag nog slöa lite framför tv ;)
 
 

Mosad idag

Hej! Just nu har jag bakat kladdkakemuffins om man säger så? Men lite senare ikväll ska jag fixa dom lite, så bild kommer upp!
Idag har jag bara tagit det lungt. Har nästan gjort klart min, Rebeccas och Alexandras labbrapport så det är skönt. Men idag vaknade jag runt 7 och kände mig mosad... Har blivit förkyld bara sådär? Åhh så jobbigt... Hatar att vara förkyld för jag känner mig verkligen mosad, som om någon har trampat på mitt ansikte... Men nu ska jag vara lite sociel med mamma och Cathrine för dom har varit i stan hela dagen. Jag orkade inte följa med... Vi hörs!

Fia har börjat sminka sig ;)

 
Ser ni läppstiftet på hennes nos? Hon fick en puss av mig och är fortfarande rosa på nosen ;)

Dagens Halloween outfit

 
Hahah jag vill bara säga att vi inte ser ut såhär i verkligheten ;)
På bilden ser vi inte så vita ut men i verkligheten var vi lika vita som min klänning... Vitare nästan! Men idag var det inte kul... Först gick vi en spöktunnel, skrev en spökhistoria på engelska och hade "disco"... Discot var jättetråkigt, de hade musik och en lek men alla stod bara och tittade i två timmar... Alla var inte ens utklädda... Men nu har jag tvättat bort ett ton smink och snart kommer min moster hit så vi hörs! 

Jobbig dag

Hej. Idag har det varit en jobbig dag... Har känt mig hängig hela dan och haft ont i magen, men nu mår jag mycket bättre. När vi slutade gick det bara över :O Haha men det var ju bra! Men efter skolan gjorde jag, Rebecka och Alexandra klart vår NO labbrapport. Den handlar om magnesium och tenn, men är ju inte skriven på datorn och så men vi är klara med kladden så jag kommer skriva rent den i helgen, skönt att vara klar med den! Men nu ska jag förbereda lite inför imorgon, så vi hörs!
Magnesium som reagerar med syre ;)

Skärholmen och massa letande

Hej! Idag var det en normal dag i skolan. Jennifer och jag förbereder för fredag och var tvungna att åka till skärholmen och köpa lite saker... Vi hittade inte det vi ville ha för alla affärer hade plockat undan halloween och börjat med jul! Men tillslut hittade vi det vi ville ha ;) Jag kommer vara så ful men man får väl bjuda på sig? Haha nu ska jag kolla lite på tv så hörs vi kanske senare ;)
Jag när jag var liten på halloween, prinsessa... Haha ;)
 

Dagens Outfit

 

Normal dag:

Hej! Idag har det varit en normal dag. Det blev pankakor till lunch, mums ;) När jag kom hem började jag rota i garderoben efter någonting att ha på fredag. Då har vi halloween i skolan, lite sent kanske? Men det ska bli kul, vi ska ha lite disco och så :D Men nu tror jag att jag bestämt mig vad jag ska ha/vara ;) Men jag säger inte nu, ni får se på fredag ;) Men i kväll ska jag plugga lite, duscha, äta och så. Vi hörs!

Hjälp!

På fredag ska vi ha halloween i skolan och jag har ingen aning om vad hag ska ha på mig.... Är det någon som har förslag? (inte djävul, många är det...)

Idag fick jag panik...

Hej. Idag när jag kom hem från skolan satt Fia i trappan och höll på med sina kinder. Hon tog fram tassarna som en hamster när den hamstrar mat och jag undrde vad hon satt och tuggade på? När jag gick fram till henne såg jag att hennes halsband satt fast i hennes tänder. Halsbandet har blivit gammalt occh trådat upp sig så hon hade fastnat i det... Hon kämpade och försökte verkligen få bort det, det satt jättehårt och gjorde så att hon inte kunnde stänga munnen... Jag fick panik och försökte klippa bort det men hon sprattlade för mycket. Jag fick ringa och skicka tusen sms till Nathalie som fick springa hit så hon kunde hålla i Fia :( Man kunde tro nån doppat halsbandet i vatten för det var så blött. Fia var svettig och jättehungrig så hon hade ju inte skadat sig eller nåt. Men jag fick panik för om hon hade skadat sig,vad skulle jag göra? Men nu mår hon bra och har fått extra mycket middag ;)
Älskar dig, lillasyster

Dagens outfit

 

Solsidan

Farmor och farfar var ju här idag och det var jättemysigt. När dom gått duschade jag, åt och nu ska jag kolla på solsidan så vi hörs imorgon! (sovmorgon då!)

Fika

Hej! Just nu är farmor och farfar här. Farfar fyller år imorgon så vi firar honom nu med lite fika. Jag bakade hallongrottor idag som han fick och nu ska jag gå och vara med dom lite. Var tvungen att plugga lite ;) Men jag bloggar mer ikväll så vi hörs!

Kvällsinlägg

Hej! Idag har jag bara tagit det lungt och målat med Nathalie och så. Nu kollar jag på Sommaren med Göran, ganska rolig. Men snart ska jag nog sova så godnatt!

Hjälp! Rösta på era favoriter!

Jag ska vara med i en fototävling som går ut på att man ska lägga upp en favoritbild och ni får hjälpa mig att välja vilken ni tycker är finast/roligast och så :) Rösta i kommentarerna :)
(Röstnummren står under bilden)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
 
 

Dagens Outfit

 
Dålig kvalitet...
Nu ska jag försöka göra en NO-labbrapport. Gillar inte att plugga på fredagar men vill bara ha den klar så den inte blir uppskjuten till sista dagen...

Helt klar nu :O

 Nu är jag helt klar med pluggningen... Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, haha ;) Men det är skönt att vara klar!
 
Lilla Fia som jag håller på att skriva om. Vi ska ha show and tell imorgon på engelskan och jag önskar jag kunnat ta med hela henne, men det blev bara en bild...
 
 

Plugg och plugg

Hej! Just nu pluggar jag so till provet imorgon. Det kommer nog gå bra. Men det känns som om jag pluggar hela tiden, känns som om jag inte gör något annat... Det måste vara jättetråkigt för er att läsa :/ Haha men snart blir det nog mindre, bara typ tre veckor kvar till jul! Längtar! Men jag bloggar mer när jag är klar, snart tror jag ;)
Så här såg Fia ut i morse när jag skulle till skolan... Då vill man inte gå bara vara kvar och mysa med henne ;)

Dagens Outfit

 

1 timmes SO plugg...

Hej! Har precis pluggat klart SO för idag. Har suttit i en timme och skrivit om allt jag gjort eftersom det var så otydligt och för att det är prov på fredag! 
Men idag har det inte hänt något speciellt, vi hade svenska, bild, gympa, svenska och slöjd. På engelskan gör vi en pjäs som vi måste spela upp imorgon :( Vill inte... Men på slöjden stickar jag! Det är ganska kul, men lite jobbigt bara... Nu blir det lite matteplugg till provet imorgon, så vi hörs sen!
Bild från i sommras!

Hahaha, jag och Jennifer typ ;)


Dagens Outfit


Längtar tillbaka till sommaren

Hej! Idag har det blivit mest plugg. Jennifer kom hit så pluggade vi so, matte och svenska. Har precis duschat så snart ska jag slappa lite framför tv ;) Men jag längtar så mycket till sommaren. Att vara brun, sola, bada. Allt blir bättre på sommaren :) Men snart är det jul, längtar lika mycket till det ;) Haha men vi hörs!

Dagens Outfit


Toppendag!

Hej! Idag var ju jag och Tilda och kollade på Johannas träning och det var jättekul. Hon var jätteduktig men vi kände att den gruppen inte passade oss (eftersom vi tänk ställa oss i kö). Men vi satsar på en annan sport nu! Vi funderar på att ställa oss i kö till cheerleading ;) Fast vi får se, men det verkar jättekul! Men efter Johannas träning följde Tilda med mig hem. Vi spelade wii, pluggade, skrattade, tog kort och hade jättekul! Tack för en underbar dag! Men nu ska jag plugga lite till, sen fixa lite inför imorgon och så. Så vi hörs imorgon!
Ja vi är ju ganska normala ;)
 

Lördagen:

Hej! Idag har jag pluggat och lite så. Vi har SO prov på fredag, tror jag ;) Men nu ska jag duscha och sen blir det mys framför tv. Imorgon ska jag och Tilda titta på Johannas träning, så jag måste upp tidigt. 9.00 till 12.00 :) Men det ska bli kul! Så vi hörs imorgon!

You light up my world


Gårdagen:

Fredagens Outfit
Hej! Fölåt för att jag inte bloggade igår... Jag glömde det.. :S Men No provet gick bra, tror jag. Det kändes så :) Men när vi slutade var jag och Jennifer kvar med några andra och spela pingis i typ 2 timmar :O Hahah, det är så mycket roligare att köra när det bara är 5 istället för 25! 

Plugga no prov

Hej! Idag såg vi klart "Älska mig" på livskunskapen. Den var bra tycker jag men jag hade ju sett den en gång förut så, lite tråkigt ;) Men nu pluggar jag NO till provet imorgon. Det kommer nog gå bra, hoppas jag ;) Men nu ska jag fortsätta plugga så vi hörs imorgon!

Dagens Outfit

 

Kort dag idag!

Hej! Idag slutade jag ungefär halv 2. Då skulle vi ha elevensval i ca 2 och en halv timme, men vår lärare var sjuk och vi hade ingen vikarie så alla blev jätteglada! Det blir verkligen skillnad att komma hem när det är ljust ute och att komma hem när det är mörkt. Men när jag kom hem började jag plugga, har gjort det hela kvällen också för när Jennifer var här visade hon mig lite fler papper att plugga på till NO. Men ikväll ska jag se på bonde söker fru.. Min favorit åkte ut förra veckan, tror jag... :( Haha ;) Men jag bloggar mer imorgon!

No, So och engelska

Just nu pluggar jag lite allt möjligt. Om en stund kommer Jennifer hit så då pluggar jag lite No med henne. Prov på fredag! Men jag bloggar mer ikväll!
Just nu håller vi på med atomer, grundämnen och massa sånt.

Dagens Outfit


Dagens Outfit

Nu ska jag börja plugga så jag bloggar mer sen!

Dagen:

Idag har det varit en vanlig dag, vi hade matte, SO, SV, musik och NO. På NO labbade vi. Vi skulle bränna tenn och magnesium och det var jättecoolt :) Men när jag kom hem pluggade jag lite sen möblerade jag om i mitt rum. Ganska nöjd, får se om jag vill ha så... Men nu ska jag förbereda lite inför imorgon och då bloggar jag mer!

Dagens Outfit


Dålig uppdatering

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, jag möblerade om Majas rum och sen nu på eftermiddagen kom Nathalie över. Jag har inte suttit vid datorn så det är därför det är så dålig uppdatering... Förlåt för det. Men nu ska jag mysa med familjen, så jag bloggar mer imorgon!

Bildbomb från Örebro!

Hej! Kom hem för ett tag sen och packade upp min väska! Jag brukar alltid vänta i tre veckor men nu är det gjort ;) Men det var en jätteroligt i Örebro. Vi har myst, shoppat, ätit god mat och massa sånt. Idag gick jag upp och duschade, sen gick vi ner och åt frukost och satt i typ 2 timmar? Efter det packade vi våra saker, och sen gick vi till nått gammal område i örebro med många små affärer. Vi gick runt och tittade och gick sedan och fikade. Jag tog en hallongrotta och varm choklad. Chokladen var med vaniljsmak och var ganska god. Den hade så annorlunda smak... Men sen gick vi och shoppade (ännu mer) och efter det tog vi lunch-middag. Sen gick vi tillbaka till bilen och åkte hem. Nu ska vi snart äta scones och mysa så vi hörs mer imorgon!
Vad vi ätit, mycket!
Stan och så
Rummet! Jättemysigt och fint!
Allt jag köpt dag 1 ;)
Allt jag köppt dag 2 ;)
Förlåt för alla små bilder, orkade inte ladda upp en och en så det blev collage ;)
 

Fia leker i gräset


RSS 2.0