Solnedgång i norge




dagens blöta outfit


Det ösregnade när vi gick hem idag och även om jag hade paraply är mina kläder så blöta så man tror att jag har badat... Så när jag kom hem var det bara att byta om och nu ska jag bara mysa lite framför tv med lite te :)
 

New in


Maja och mamma åkte och shoppade lite och jag fick ochså lite saker :) Stickad tröja, träningstights och en skrivbok :)

Lite bilder:







Plugg och Strömavbrott...

Förlåt för att jag inte bloggade igår... Jag fick terminens första matteläxa och gjorde den direkt... Det tog längre tid än jag trott. Sen gick jag ut med Fia i nån timme och så gjorde jag andra delen av läxan. När jag nästan var klar och skulle blogga fick vi och typ alla andra i vårt område strömavbrott... Så jag kunde inte blogga, för vi hade inget internet heller. Men vi tände ljus och gjorde lite kvällsmys med färska baguetter och så :)
Sen kom elen tillbaka men då orkade jag inte blogga, så ja nu vet ni ;)

Grupp 1 och 2


Hej :) Nu är jag hemma från skolan och det var en normal dag. Vi började med svenska, bild, istället för idrott matte, engelska, lunch och sen slöjd. Jag är i grupp två så jag har syslöjd den här terminen och träslöjd nästa. Och så är det grupp två som slutar sist på måndager, kvart i 4... Men det gör inte så mycket för grupp 1 slutar bara 20 min tidare och nästa termin byter vi ;) Det ända dårliga är att Jennifer är i grupp 1, alltså har vi inte musik, slöjd och no tillsammans... Musiken och slöjden gör inte så mycket men vi har varit labbkompisar hela mellanstatiet nästan... Men det går bra ;)
Nu ska jag bara mysa med Fia och sen gå ut med henne, bloggar mer sen!
 

Dagens Outfit


Hahaha vi är så normala!

Här är en lite skämtbild på mig och min fina kompis Jennifer... Vi ser inte ut sådär i verkligheten, bara så ni vet ;)

Toppendag, Fia och dagens outfit!

Hej! Nu kom jag precis hem från skolan. Det var den första "riktiga" skoldagen med lektioner och så! Och det var faktiskt jättekul! Vi började med matteprov, so, svenska, lunch, musik och sen no. Även om vi slutade väldigt sent (kvart i 4) så kändes dagen inte så lång! Men nu ska jag kanske gå ut lite med fia sen får vi se vad som häner :) Bloggar mer ikväll!

Bilder från 2010

Här är lite bilder från 2010, två år sen! Väldigt länge sen...

Godmorgon!


Dagens mysoutfit


Svar:

Moa Öhman om Camping: Hihi sånt där överkast har jag också, eller jag har kuddar i det mönstret ;) Jätte fin blogg!
Haha va kul! Tack! :D

Fia reser jorden runt


Redigerad Bild


Svar:

Olivia: Jättefin blogg Sanna! :) <3
Tack Olivia! :) <3

Träning och Popcorn

Idag har jag och mamma varit och tränat lite i Huddinge och när vi tränat klart köpte vi lite mat och blommor. I Huddinge var det nån jättestor loppis så det var jättemycket folk där och grattis popcorn! Haha det var nån barnaffär som gav popcorn till barn och jag kände mig lite stor när jag stod i kön med typ 3-7 åringar, men jag fick också popcorn! :D Nu ska jag duscha och sen får vi se vad som händer, kanske bakar nåt?

Blomma


Hemma nu!

Hej! Nu är jag hemma igen och jag är så trött... Jag har ont överallt och är stel som en pinne. Vi har gått ungefär 2 mil sammanlagt, kanske lite mer... Men det var i alla fall väldigt jobbigt och det blev inte bättre bara för att alla hade ryggsäckar som vägde mer än 10 kilo!  Men nu är jag hemma och vill bara lägga mig i soffan och se på tv, men det är lite för fint väder... Tänker nog gå ut med Fia istället :)
Bloggar mer sen!
 
 

Up in the sky


Blommor


Camping!

Nu har jag nästan packat klart till campingen :) Vi kommer samlas på skolgården 9 och sen åka två bussar, pendeltåg och sen gå ungefär 12 km... Det kommer bli jättejobbigt! Vi ska ha med oss eget vatten så det kommer väga mycket. Det kommer ju regna också så stövlar blir nog nerpackade (om det får plats)... Men annars ska det bli lite kul att göra något med klassen så att man lär känna varandra bättre ;) Jag kommer bara vara borta två dagar men jag gör några tidsinställda inlägg :) Nu ska jag packa det sista,bloggar sen :)
 

Första skoldagen!

Hej! För ungefär en haltimme sen kom jag hem från skolan. Vi gjorde inte något speciellt bara gick igenom lite information och så.. Vi fick skåp och våra scheman, och jag gillade inte direkt något av dom.. Schemat var ganska okej, vår senast dag var kvart i 4... Men vi hade två sovmorgnar till 9 så det var skönt ;) Mitt skåp gillar jag inte.. Jag fick underskåp men eftersom det var i kanten och bredvid Olivia var det inte så jättefarligt. Men jag kunde fått bättre ;)
Idag var första dagen Fia var ensam hemma en längre stund... När jag kom hem kom hon springade mot mig :') Eftersom hon älskar att vara ute gick jag ut med henne och nu ligger hon och sover i mitt knä :) Min lilla prinsessa :)

Grattis Nathalie!

Idag fyller Nathalie år, så Grattis Nathalie!
Jag har köpt en liten present till henne som jag hoppas hon gillar :)

Dagens outfit


Just nu...

... ska jag fixa det sista inför imorgon sen ska jag nog sätta mig framför tv och mysa med familjen... Min sista sommarlovskväll!
Imorgon hoppas jag det blir fint väder, senast jag kollade stod det sol och 21 grader, men tidigare idag stod det regnskurar och 18 grader... Vi får se men jag hoppas på sol ;) 
 

Lite pluggtips!

  • Skjut inte upp läxorna. Ta itu med dem på en gång.
  • Lyssna på lektionerna! Då går det snabbare att fatta läxan på egen hand.
  • Förstår du inte? Våga fråga på en gång!
  • Hitta en pluggstil som passar dig. Ensam eller i grupp? Musik eller tyst?
  • Tänk positivt! Att tänka "usch vad tråkigt det är" gör inte läxan lättare!
  • Sov och ät ordentligt. Det gör dig piggare.
  • Hitta på egna ramsor och rim som hjälper dig att minnas saker.
  • Testa dina kunskaper innan provet. Be någon förhöra dig!
  • Ha rent och snyggt omkring dig. Pappershögar kan stressa upp!
  • Gör pluggstunden mysig. Varför inte koka te och tända ljus?
Tips från http://jennifergransten.blogg.se

Ska Fia med i ryggsäcken?

På torsdag åker alla 7:or på camping. Vi ska gå en mil med stora ryggsäckar med tält och sovsäck i. Det kommer bli jättetungt och eftersom vi har så otur så ska det vara regnskurar både på torsdagen och på fredagen... Men vi får hoppas att vädret har fel... Men jag har i alla fall börjat packa och när jag håller på att packa ser jag att det ligger någon i min klädhög...
Det är min lilla kattunge Fia... Haha så söt och så trött... ;)
 
 
 
 

Jag vill inte...

Imorgon börjar jag 7:an och jag har verkligen ingen lust... Min förra klass har splittras och det ska bli jättekul att få en ny klass och få nya kompisar. Vi kommer ju få nytt klassrum, nya böcker och nya skåp men att få massor av läxor känns inte så kul... Det känns som om sommarlovet bara varit i 1 månad, men den har ju varit i 2 och en halv månad! Helt otroligt att det kan gå så fort!
Kalender, pennor och pennfodral :)
Väska :)

Börjar blogga nu!

Nu börjar jag blogga igen :) Jag har ju bloggat förut på den här bloggen men det har inte gått så bra så nu tänkte jag börja om helt på nytt! Ni kommer få läsa om mig, mina intressen, min vardag och mycket mer! Eftersom jag älskar att fotografera kommer det komma upp massor av bilder på bloggen. Hoppas ni gillar den!

RSS 2.0