Gott Nytt År!

Hoppas era år kommer bli underbara, för det ska jag försöka få mitt att bli!

Nyårsafton

Snart ska vi åka till några kompisar och fira nyår, det ska bli jättekul! Jag tar med mig systemkameran så några bilder på raketer får ni nog ;) Jag älskar raketer! Färgerna och ljuset och allt, men det enda är att de låter så högt! Stackars lilla Fia, hon kommer ju vara ensam också. Men jag tror inte det kommer bli så farligt. I vårt område är de inte helt galna ;) Vissa börjar ju skjuta en vecka innen! Lite tidigt tycker jag ;) Men ha en underbar nyårsafton!
Gott Nytt År!
Glöm inte att kolla på bloggen kl 12 ;)

Dagens NyårsOutfit


Mina favoritbilder från 2012

Vilka är era?

Flottsbro

Igår åkte Tilda och jag till Flottsbro. Vi var där ungefär 10 och började åka och då var det ganska mycket folk. Runt 12 var det ännu mer och det blåste så mycket så de kunde inte köra sittliften så på ankarliften var det ju jättemycket kö! Men vi hade i alla fall jätteroligt och för mig var det första gången i år. Det gick ganska bra, förutom ett fall ;) Haha jag gled på magen några meter men det var bara roligt ;) Halv 3 började vi åka/gå mot parkeringen och då var vi framma vid parkeringen 3, haha det tog lite tid ;) Sen skjutsade vi hem Tilda och så kom hon tillbaka runt 4 och då körde vi lite Just Dance 4, som Tilda köpt. Efter det kollade vi på film som skulle vara en komedi, men den vara ganska sorglig... Men den var bra! Fast vi hann inte kolla klart på den, så det får vi väl göra en annan gång!
 

Dålig uppdatering

Hej! Det har varit lite dålig uppdatering på bloggen men det ska bli bättre! Känner att jag inte har något speciellt att blogga om och då tappar man lusten, men jag har ju fått skidor så bild på dom kommer. Och imorgon ska jag till Flottsbro med Tilda som då blir det nog ett inlägg! Vi hörs!

Mina julklappar

Mjukisdress, en poncho som jag blev kär i för länge sen och en mysig morgonrock
Pingisrack och pingisbollar, presentkort på långfärdsskidor och springbyxor
Skal, hollister kort, örhängen och klubba
Muffinsgrejer, godis och pengar
Mystofflor
Tack så jättemycket för alla presenter!

Skidor

Nu ska jag, pappa och morfar åka och kolla på långfärdsskidor till mig :)

Julafton

Så här var min julafton: vi gick först upp och åt frukost, sen gick mamma, mormor, morfar och Maja till kyrkan medans pappa och jag fixade lite här hemma. När de kom tillbaka fixade vi det sista, dukade, la fram paker och så. Runt kl halv 3 kom farmor och farfar och då började vi äta. Det fanns skinka, prinskorv, köttbullar, potatis, janssons frestelse, lax, sill, bröd, julknäckebröd, bitar och mycket mer. Så gott! Kl 3 kollade vi på kalle anka, haha alltid lika kul ;) Efter det blev det efterrätt, bär med glass och grädde :) Sen var det lite väntan och sen började vi öppna paket. Jag blev jätteglad över alla mina, så fina/bra/mysiga grejer! Allt jag fick kommer i ett annat inlägg. Men sen tog vi det lungt, åt lite mer fika som små kex och marsipan och sen åkte farmor och farfar hem. Det här var nog en av de bästa julaftonar (säger man så?) jag har varit med om! Det är så mysigt att ha hela släkten här eftersom vi nästan aldrig är både mormor, morfar, farmor och farfar. Sen så var ju vädret bra! Det måste ju vara snö ;) Men min julafton var jättebra, hur var er?
 
 

Lite julbilder

 
Hej! Här är några julbilder. Idag tänkte jag berätta om julafton osv men jag orkade inte så allt det kommer imorgon!
 

God Jul!

God Jul!
Jag hoppas ni får en supermysig jul med paket, mat och kalle anka ;)

Julaftonsfrukost

Bild på var "frukost" som bestod av lussebullar och pepparkakor och varm choklad med grädde :)
Så mysigt att bara ha ljus istället för lampor :)

Dagens outfit

 

Julpynt

Hej! Nu har mormor och morfar kommit och vi har klätt granen och satt upp tomtar överallt :) Granen flippade ut lite.. Det började med att morfar satte upp en slinga med norska flaggor och sen blev det bara mer och mer, haha ;) Men nu är den i alla fall glittrig ;) I mitt rum är det ganska mycket saker, jag brukar ha det för jag tycker det är så mysigt. Sen har vi typ kvar allt ända tills februari, haha ;) Men nu har jag ätit och duschat så jag bloggar nog mer imorgon! Då är det julafton och jag ska försöka blogga ett eller två inlägg men jag får se om jag hinner, det gör jag säker. Men om inte så GOD JUL!
Suddiga bilder..

1 dag kvar!

Granen iår
Julgranen förra året
Hej! Idag har vi tagit in granen så det luktar jättegott i hela huset! Denhär granen var inte så jättefin men ganska gullig ;) Den är jättetjock och buskig, men vi kommer nog aldrig få en så fin som vi hade förra året ;)
Resten av dagen ska vi pynta huset och granen, vi gör ju alltid det dagen innan julafton! Åh jag längtar tills imorgon! Men jag bloggar nog lite mer ikväll, så vi hörs!!
 
 

Fia leker i snön

Bilder från igår. Fia var så lycklig för att hon fick gå ut :) Hon var så söt när hon sprang runt i snön som täckte nästan hela henne :)

Skärholmen och paketinslagning

Hej! Idag åkte jag till skärholmen med Olivia. Vi var där när dem öppnade så det inte skulle vara så mycket folk och sen handlade vi lite julklappar och så. Runt kl 11 gick vi och åt och sen handlade vi lite mer. Men då hade det blivit så mycket folk så vi åkte hem. Det var jättemysigt och vi skrattade nästan hela tiden! Men när jag kom hem började jag slå in julklapparna och det tog ett tag ;) Sen blev jag trött och la mig i min säng med Fia och så sov vi lite ;) Nu ska vi äta snart och sen blir det mys. Imorgon ska vi städa huset och julpynta så vi hörs då!

En liten fågel

Den här fågeln har jag sett några dagar i rad nu och jag tycker den är så fin med det blåa på sin vinge men jag har aldrig fått en bild på den! Men idag satt Fia och stirrade på något genom fönstret och det var ju fågeln! Så jag tog några foton genom fönstret som inte blev bra så jag behövde gå ut... Jag trodde jag skulle skrämma iväg den men den satt kvar i trädet i typ 5 min :)
När jag kollade på fotona senare såg jag att den hade mat i munnen, haha gullig ;)
Ifall det är någon som vet vad den här fågeln heter, kommentera!

Jullov!

Hej! Idag hade vi julavslutning. Vi fikade, tittade på några som sjöng och så. Lärarna hade en liten överaskning så helt plötsligt satte de på sig tomtemössor och solglasögon och började dansa gangnam style, haha de gillar att skämma ut sig ;) Men sen fick vi våra betyg och jag blev jättenöjd med alla mina :) Nu ska jag städa lite och sen göra marsipan figurer. Nu är det jullov! :D
Det snöar jättefint ute och Fia har varit ute för första gången sen hon opererades. Hon springer ut och in och hoppar i snön. Bilder kommer senare!
 

Dagens Outfit


Fortfarande mosad

Hej! Idag gick jag till skolan för jag mådde bättre men man mår alltid mycket bättre hemma än i skolan... Så jag mådde ju inte så bra i skolan i alla fall. Men vi tittade på film nästan hela dagen så det var ju okej :) Nu har jag duschat och snart ska jag sätta mig framför tv och ta det lungt så hörs vi imorgon. Då är det julavslutning!! :D
Så här har Fia suttit framför datorn idag, lätt att göra något... ;)

Mosad

Hej. Idag är jag värre än igår. Mina ögon bara rinner och jag är mosad.. Jag gick till skolan för att jag ville göra klart en sak men så tittade vi på film istället! Åhh, jag kunde varit hemma och försökt bli frisk... Vi tittade på film hela dagen. Matte-film, Engelska-en serie, So-dokumentär, Tyska-serie, EV-film. Mina ögon mådde inte bra av det... Nu ska jag i alla fall försöka bli frisk så får jag se om jag går till skolan imrogon, vi hörs!

Förkyld

Hej! Idag har jag varit förkyld... Känner mig mosad som vanligt när jag är förkyld... Jag får hoppas jag blir frisk snart. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag hjälpte Nathalie att sälja lite saker till hennes klasskassa och nu ska jag snart duscha. Men vi hörs imorgon!
 

Trollslända

Den här bilden tog jag 2011 på landet. Jag tror trollsländan sov för ni ser ju hur nära jag kom ;)

Dagens Outfit


Shopping

Hej! Idag har mamma och jag varit inne i stan och shoppat. Vi åkte in tidigt och så tittade vi i lite affärer men eftersom alla inte hade öppnat än gick vi och fikade. Jag åt blåbärspaj :) Sen fortsatte vi i alla fall att kolla lite och shoppa och så. Nu har jag precis ätit och snart ska jag duscha och sen titta på tv :) Vi hörs imorgon!
                             

Fia var så liten

Åh, jag önskar Fia var liten igen. När man kunde hålla henne i en hand, när det inte märktes att hon låg på ens mage och när hon var så lättroad att en pappersbit kunde uppehålla henne i en kvart :')

Snöstorm

Hej! Idag har jag inte gjort någonting, sov typ till 11 ;) Fia kom och myste med mig, sen började hon bita mig så jag gick upp... Jag tänkte gå ut men jag hade ingen lust när det var snöstorm ute... Jag får väl göra det nån annan dag ;)
Fia har jättetråkigt så nu ska jag väl gå och leka med henne ;) VI hörs!
Fia imorse :)
 

Juluppvisning

Hej! Nu har jag precis kommit hem efter Majas gympauppvisning. Hon var jätteduktig och jag brukar tycka det är väldigt tråkigt men den här gången följde Tilda med och då blev det mycket roligare :) Både pappa och jag glömde kamera så jag fick filma med mobilen :( Jag skulle ju filma med full HD :D Men jaja, det kommer fler tävlingar ;) Nu ska jag mysa lite med familjen och så hörs vi imorgon!

Dagens Outfit


Lucia

Hej! Idag är det lucia så vi har haft lucia i skolan. Vi tittade på luciatåget och åt lussebulle :) Annars har det varit en normal dag. Imorgon är det tyska prov så jag ska plugga lite till det och sen ska jag duscha så vi hörs väl imorgon!

Dagens Outfit


12:12 12-12/12

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det ju 12-12/12! Haha jättecoolt tycker jag ;) Men vi har ju haft sånahär dagar enda sen 2001! Nu, eller idag, bombades instagram av folk som tagit kort på skärmen 12:12 12-12/12 ;) Haha, jag missade det ;)

Vanlig dag

Hej! Idag har det varit en vanlig dag... Vi fick sluta en halvtimme tidigare på elevens val så det var skönt :) Jag har pluggat lite men inte gjort så mycket mer. Känner att det snart är jullov eftersom vi typ bara har ett prov denhär veckan så den har varit jättelung ;)

Förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering! Jag har inte haft lust att blogga den senaste veckan...
Men idag har jag pluggat lite, duschat och målat. Målade först klart en tavla som jag inte var klar med och sen målade jag en ny ;) Nu ska jag sova om jag inte vill se ut som en zombie imorgon ;) Godnatt!

Dagens Outfit


Pepparkakshus!

Idag har jag gjort klart mitt pepparkakshus :) Vad tycker ni? Haha designen är kanske inte riktigt ett hus, mer ett tält? Haha men man måste ju vara lite kreativ ;) Det kanske inte är det finaste men det är säkert gott ;) Jag har i alla fall pluggat lite idag också. Fia mår bra men är väldigt hängig så hon sover nästan bara :/ Hoppas det går över.. Men nu ska jag duscha, plugga och sedan se på solsidan :)

Granköp och trött katt

Idag har jag och pappa varit och köpt gran! Jag hoppas den blir bra för förra året hade vi en jättefin coh då vill jag ha det iår igen. Man ser ju inte så bra hur granarna ser ut när de ligger under en snöfriva i nät... ;) Men jag hoppas vi tar in den i huset snart för jag älskar doften av gran :) Då är det jul.
Jag har även pluggat och städat mitt rum idag och jag får se om vi ska sätta ihop mitt pepparkakshus lite senare... Jag hoppas det :D Men nu ska jag gå och gosa lite med Fia eftersom hon nästan bara sover och kelar med oss :/ Hon tycker fortfarande inte om sin krage men hon försöker i alla fall inte slita av den.. Men jag bloggar sen!
 

Höstbild


Stackars Fia

Fia har steriliserats idag... Hon går runt i en jättesöt tratt men hon gillar den verkligen inte... Hon krafsar och klöser och tycker den är jättestörande :( Hon är fortfarande typ drogad efter att hon var sövd men det blir bättre och bättre. Just nu ligger hon i mitt knä och slappar lite, men hon kan inte riktigt somna... Men snart ska jag i alla fall se på x-factor och så får vi hoppas Fia är bättre tills imorgon :)

Dagens Outfit


Bilder från 2011


Snöstorm!

Hej! Här är det helt kaos... Det är snöstorm och det är minst en meter snö överallt så man måste ju kämpa sig till skolan! Idag såg vi minst tre bilar som satt fast i snön och typ alla bussar, tunnelbanor och flyg är inställda! Det är jättemånga som inte kommer hem från skolan för att det inte går några bussar! Haha men det positiva är att det är väldigt mysigt, om man är inne ;) När Jennifer och jag kom hem från skolan satte jag, Maja, Jennifer och Nathalie på en film och myste med lussebullar och varm choklad med grädde :) Vi såg på lol och den var bra :) Det andra som är bra är att jag får användning för min vinterjacka jag köpte igår! Haha den är nästan för varm ;) Men nu ska jag plugga lite så hörs vi senare!

Shoppat

Hej! Nu har jag köpt lite nya saker... Bilder kommer upp i morgon :) Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen så hörs vi imorgon!

Jag kom med!

Hej! Idag fick vi veta vem som kommer med till Comenius. Comenius är ett projekt som vår skola har med andra länder och då får man åka till ett annat land och bo där med en familj och prata engelska och så. Och jag kom med! Jag ska åka till tyskland i mars 2014! Det kommer bli så himla läskigt men jag vill verkligen åka för då kan jag träna på min tyska och engelska och träffa massa kompisar och sånt! Men ja, det ska bli jättekul!
Nu pluggar jag lite och sen ska jag och mamma åka till skärholmen och shoppa lite, behöver lite vintersaker :) Men vi hörs säkert sen!
Glad ;)

Skola

Hej! Fölåt för dålig uppdatering igår... Jag tänkte blogga men hann inte för jag gjorde en bloggdesign till Olivia... Men nu ska jag till skolan så jag bloggar när jag kommer hem!

Dagens Outfit


Sur katt?

Hahaha kan man se surare ut på bild?

Pepparkakor och lussebullar

Hej! Idag har jag börjat på mitt pepparkakshus. Om några dagar ska vi sätta ihop det och så ska jag dekorera det :) Men annars har vi bakat mycket idag, pepparkakor och lussebullar :) Nu ska jag snart se på solsidan så vi hörs imorgon!

Ny design! (igen)

Tyckte designen borde vara lite juligare så jag gjorde en lite snabbt ;) Vad tycker ni?
Om ni inte ser designen, tryck på F5

1:a advent!

Hej! Idag är det ju första advent så idag ska vi baka pepparkakor och lussebullar :) Jag har alltid på mig tomtemössa då och så lyssnar vi på julmusik, så mysigt! Sen ska jag försöka plugga lite eftersom jag inte pluggade något igår... Men vi hörs nog senare!
Glad tomte ;)

Julstjärna

Bild från min instagram: sanna99

Dagens Outfit


Vinterhimmel


Julstämmning

Hej! Snart kommer Sofie och hennes familj hit och äter middag och så. Det ska bli mysigt! Vi har satt upp julstjärnor och lyssnar på julmusik så nu är det julstämmning i hela huset!
Jag och Sofie när vi var små ;)

Fia leker i snön

Fia har börjat vänja sig vid snön nu och hoppar runt och har det kul :) Lite kallt är det men hon har varit ute ganska mycket idag så nu ligger hon och sover... :)

RSS 2.0