Färg eller svartvit?

Här är en av bilderna jag redigerade idag. Vilken bild är finast, färg eller svartvit?

Skal, kattlucka och redigering

Hej! Idag har jag pluggat, redigerat bilder och köpt ett nytt skal :) Jag har letat efter ett nytt skal ganska länge eftersom jag har tröttnat lite på mitt andra... Men idag hittade jag ett skal som jag först såg på en sida, sen blev det slutsålt och nu hittade jag det på en anna sida :) Men jag hoppas det kommer nästa vecka, orkar inte vänta!
Men idag har pappa satt in Fias kattlucka i dörren. Hon fattar inte riktigt hur hon ska göra. Den läser av hennes chip och då går "låset" i luckan upp så då kan hon komma in. Det bra med den luckan är att inga andra kattar kommer in. Men nu får vi mest hålla upp luckan så kan hon hoppa ut eller in, hon fattar inte riktigt att hon ska putta på den med huvudet...
 
 

En bild


Älskar dig min ängel


Dålig uppdatering, idag och gården

Hej! Förlåt för dålig uppdatering, jag har inte orkat sätta mig vid datorn och skriva... Men igår (fredag) gick jag till gården för första gången. Det var väl ganska kul, vi körde lite pingis och så. Jag var väldigt dålig, brukar vara helt okej i skolan men nu hade jag rack så jag var lite ovan... Men idag har jag inte gjort någonting speciellt, städat mitt rum varit ute med Fia och så. Mamma hade köpt några nya blommor som det blev några kort på :) Men nu ska jag sätta mig framför tv och mysa med familjen :)

Gården

Hej! Just nu är jag på gården, har precis åkt ut i pingis, haha jag är så dålig. Men jag brukar vara ganska bra ;) Men bloggar mer sen!

Sunset

 

Fredag!

Godmorgon! Idag är det en kort dag i skolan, slutar 13.10! Men idag är det so prov... Men vi hade nästan ett likadant prov i 6:an så det går nog bra :) Nu ska jag fixa mig lite och så, bloggar mer när jag kommer hem!

Dagens Outfit


Orientering i blöt skog

Hej! Nu är jag hemma och ska precis börja plugga lite. Idag hade vi orientering. Jennifer och jag tog alla kontroller och fick lite blöta skor. Men det var det värt! Skogen var helt otroligt fin, det hade ju regnat så det var typ dimma överallt och sen lyste solen rätt in så jag ville cykla hem och hämta kameran men det kunde jag ju inte... Men resten av dan var normal. Nu ska jag börja plugga, bloggar mer sen!
 
 

Bilder från 2011


Dagen, plugg och en smiley

Idag har det varit en normal dag. Vi hade matte, eng, klassråd, so, språk och elevensval. Jag blev nästan inte blöt alls när jag gick hem och från skolan, det var typ uppehåll då. Men nu regnar det! Men när jag kom hem pluggade jag lite tyska och matte, sen gick jag över till Jennifer och så pluggade vi lite tillsammans :) Nu har jag precis ätit och ska bara plugga lite mer på tyska glosorna :)

Dagens outfit


Regn!

Sitter och äter frukost nu. Känner att jag inte har så jättelust att gå till skolan idag i spöregn och blåst... Men tur att vi inte hade gympa idag! Men nu ska jag börja fixa mig, bloggar mer när jag kommer hem! :)

Bilder från helgen:

Det här var lite mer bilder från helgen, tagen med min lillkamera. Men idag skulle jag plugga mycket, men det blev inte så mycket som jag hoppats... Jag gick över till Nathalie istället ;) Men imorgon blir det plugg! Nu ska jag sätta mig framför tv och se om det är något bra program, bloggar imorgon!

Närbild

Blir så sur när bilden inte är i samma kvalitet på blogg.se som den är på min dator, men här är i alla fall en bild från helgen som jag fotade när jag fått mitt stativ :)

Hemma nu

Hej! Nu är jag hemma. Det var helt okej idag i skolan. Till lunch fick vi cowboysoppa men nachos, det var ganska gott. Eller soppan var okej men nachosen var goda ;) Men nu ska jag släppa ut Fia, hon är så stor så hon kan vara ute själv nu :) Sen ska jag sätta mig och plugga lite, bloggar mer sen!

Sol, blad och björk


Glad!

Hej! Kom hem från skolan för ungefär tre timmar sen. Idag är var det vår längsta dag men den känns alltid som den kortaste, eller i alla fall väldigt kort ;) Just nu väntar jag på att min lasagne ska bli klar. Men idag har jag pluggat lite glosor och så, kom på att jag inte har lika många läxor den här veckan :D Bara lite läxförhör och nästa vecka blir det några prov men jag börjar plugga nu så kommer det gå bra ;) Bloggar mer sen!

Idag

Hej! Idag har jag inte gjort något speciellt, bara varit ute lite, fotograferat, spelat wii med pappa och redigerat lite bilder och så. Men nu ska jag ta det lite lungt framför tv. Kom precis på att det är sovmorgon imorgon! Jag blir lika glad varje gång jag kommer på det ;)
 
 

Fia


Stativ!

Äntligen har jag ett stativ! Det är pappas gamla men det är som nytt så jag är jätteglad nu :) Måste bara lära mig lite saker och bli van så kommer det gå jättefort att flytta och hålla på med! :)

Avatar

Just nu kollar jag på Avatar. Den går på fyran så det är lite jobbigt med all reklam... Men filmen är bra! Men idag höll jag ju på med Majas design men det var något konstigt med inloggningen så jag sätter in designen imorgon, bild kommer. Men jag får se om jag kollar klart på filmen. Godnatt!

Design

Just nu hålle jag på att göra en design till Maja, bild kommer när jag är klar!

Dagen

Hej! Idag hade jag inte tänkt göra någonting men sen blev det en hel del ;) Först kom Jennifer och tittade på film. Det var länge sen så det var mysigt. Vi tittade på The Switch, en väldigt tjejig film, men den var bra! :) Sen åkte jag och mamma till våra kompisar och pratade och fikade lite. Efter det skulle vi handla mat och då åkte vi till Rusta när vi ändå var i kungens kurva. Vi köpte lite saker till vårt vardagsrum och jag hittade ett par knallrosa mjukisbyxor. Jag har letat efter några ganska länge men har inte hittat en modell som passar men den här var väldigt bra! Den var väldigt mysig inuti och väldigt billig! 69 kr! Men nu ska vi äta och sen blir det mys :)

Tack så mycket!

Lizliz du har skrivit så många komentarer så du fick ett tackinlägg ;) Tack :D

Godmorgon

Vaknade nyss... Så jobbigt att alltid vakna tidigt även om man har sovmorgon! Men jag vaknade med ont i halsen... Trodde jag nästan var frisk men tydligen inte. Men idag blir det att bara slappa, jag ska se om jag hittar pappas gamla stativ i källaren, då slipper jag få darriga bilder och konstiga vinklar :) Men nu ska jag äta ftukost, bloggar sen!

Ny Design!

Ny design! Vad tycker ni? Själv blev jag nöjd ;)
 

Nu

Nu sitter jag och håller på med en ny design :) Den kommer upp snart!

Bus, lek och mys

Nu har Diddi precis gått hem. Vi gjorde ingeting speciellt, lekte och myste med Fia och så :) Men i kväll kanske jag ska till torpet, jag får se... Men jag bloggar senare!
 

Dagens Outfit


Fredag!

Hej! Idag fick vi tillbaka vart so prov. Jag fick alla rätt :) Men det fick väldigt många andra också. Men idag efter skolan gick Diddi hem med oss och vi började prata om skräckfilmer, haha ;) Men hon följde i alla fall med mig hem och vi har bara slappat lite och så. Men nu får jag se vad som händer, vi kanske kollar på en film? Bloggar mer sen!

Saknar sommaren


Vattendroppar

Här är några vattendroppar som jag fotade för några dager sen. Blev väldigt nöjd med bilderna, vad tycker ni?

Torsdag

Hej! Idag har det varit en normal dag. Vi fick veta vårt resultat på no provet, och jag blev välidgt nöjd med mitt :) Men nu ska jag snart äta så jag bloggar mer sen!

Eftermiddagen

Har precis ätit nu. Blev köttfärssoppa med baguetter. Mamma ringde och frågade om jag kunde göra middag men jag trodde inte jag hann så jag sa nej men när hon kom hem så hade jag dukat och gjort middag :) Men jag är klar med matten och ska bara öva lite till på glosorna, sen har vi ju engelska tills fredag men det är bara glosor så det känns ganska bra nu :) Men nu ska jag kanske titta på tv, något bra program?

Skolfoto!

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen och har precis ätit lite och så. Idag var det en toppendag! So provet gick bra (tror jag), och skolfotot blev förhoppningsvis bra. Jag ville inte sitta på en stol och när det var en plats kvar sa hon till mig att sätta mig på stolen så jag fick typ panik, ville verkligen inte sitta på stolen! Men sen ångrade hon sig och tog en annan... Hahaha jag blev jätteglad ;) Men när vi tagit korten gick vi tillbaka till elevens val. Vi fortsätte kolla på Forrest Gump och sen slutade vi! Men nu ska jag plugga, har tyska till imorgon!

Hjälp...

Just nu har jag lite halvpanik, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig i morgon... Har typ två val så jag får se imorgon vad jag känner för...
Men idag har jag pluggat väldigt mycket matte, typ 6 sidor men jag har fortfarande halva läxan kvar... Men SO:n kan jag nu, hoppas jag ;) Men nu ska jag sova så godnatt :)

Regn...

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen, klarade mig precis innan regnet :) Nu pluggar jag och ska försöka bestämma vad jag ska ha på mig i morgon, det är ju skolfoto! Men jag bloggar senare :)



Skola nu

Godmorgon. Idag mår jag inte så jättebra, förkyld igen! Men jag ska gå till skolan, har ingen lust att missa massa saker. Men det blir ingen jumpa för mig... Bloggar mer när jag kommer hem!

Godnatt


Statistiken går uppåt!

Statistiken blir bättre! Tack så jättemycket :D Komentera förbättringar och vad ni tycker är bra och dåligt och så. Tack :D

Sjuk?

Hej! Idag var det en lång dag. Vi började med matte, so, sv, lunch, musik och sen no. På svenskan började jag få ont i huvudet och nu har jag ganska ont. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk... Sitter och känner mig jättetrött, hängig och trög. Det skulle inte vara bra att bli sjuk nu, har ju ett ganska stort so prov på onsdag och fotografering. Men jag får ta det lungt.
Just nu har jag precis ätit och ska plugga lite länder, känns som om det kommer gå bra :) Men jag bloggar senare.
 

Äppelplockning


Idag har jag plockat äpplen med mamma, trodde jag skulle ramla ner nårgra gånger men det gick bra ;) Fia var också uppe i trädet och hon klarar ju att gå ut på jättesmala grenar men hon hjälpte ju inte till... Men vi myste lite ute i solen och så :) Nu har jag precis duschat och snart blir det nybakat bröd :) Imorgon blir det sovmorgon!
 

Bilder från igår



Här är lite mer bilder från igår. Blev väldigt nöjd med ganska många, det är ganska ovanligt, haha ;) Men idag har jag pluggat lite ock så. På onsdag är det ju skolfoto... Inte kul. Man ska ju bli fin på foton men man ser nästan alltid ut som en robot. De ända fotona jag är nöjd med är dom från typ dagistiden. Då var man liten och gullig :) Men nu ska jag hjälpa mamma med lite saker, bloggar mer sen!

Smygtitt

Hej! Nu på eftermiddagen var det ett perfekt fotoljus så det var bara att byta om och springa ut med kameran. Maja kom hem precis då så det blev ett par bilder på henne också. Här några bilder som vi tog, resten kommer imorgon! Men nu ska jag bara mysa med familjen och se på tv :)



 

Rubrik?

Idag har jag inte gjort någonting. Bara slappat. Och pluggat lite. Men om det är någon som vill göra något, säg till!

I love you


Nytt!

Äntligen hittade jag ett par svarta byxor! Har letat ganska länge och har inte riktigt "orkat" åka och shoppa men nu hittade jag dom :) Köpte även en indiantröja, blev lite kär ;) Svarta strumpor och en svart skjort liknande tröja blev det också :)
Gina Tricot

Gina Tricot

H&M

Åhlens
 

Shopping

Nu ska mamma och jag snart åka och shoppa lite :) Jag behöver lite saker till vintern, så det blir bra.

Fredag!

Hej :) Idag var det en ganska normal dag. Vi hade NO läxförhör. Det gick sådär.. Jag hade pluggat på lite fel saker så det var några frågor jag var lite osäker på. Men det gick bra. Trodde det skulle gå sämre ;) Men ikväll ska jag bara mysa eller åka och shoppa med mamma eller gå till torpet. Jag får se, har aldrig varit på torpet men typ hela min klass ska vara där. Men idag tänker jag inte plugga någonting. Plugget börjar imorgon igen ;)

Svar

Norsk spion
Hei, Jeg sjekker din blogg og bruker den til inspirasjon. Du tar så utrolig bra bilder. Hvordan får du det til?
 
Tack så mycket! Jag brukar ha kameran i samma höjd som motivet.  Sen tänker jag på om jag vill ha motljus eller ljus på motivet och så.  Om man har motljus blir motivet oftast mörkare. Det blir bra i solneggångar. När man fotar en modell ska ljuset helst inte vara rakt i aniktet, det får modellen att kisa. Det var lite tips :) Kommentera om ni vill ha ett tipsinlägg ;) 

Godnatt


Fredag imorgon! Slutar tidigt också, 1! :D

Summer night


Idag

Hej! Idag har jag varit på elevstödjarutbildning. Vi pratade och gjorde lite övningar och så. Vi slutade ungefär halv 2 så det var väldigt skönt. Jag måste ju plugga... Imorgon blir det prov och test. Men jag pluggar på :)

Fia ser väldigt onskefull ut, men det är hon inte. Bara när hon biter en i tårna...

PLugg

Den här veckan har det varit mycket plugg och det kommer bli mer... Helt plötsligt kom det en bomb med läxor och prov. Men det är bara att plugga. Nu ska jag snart plugga lite matte, no och sen blir det nog bara slappa framför tv :)



 

Hur lyckas hon?


Hur lyckas en katt komma och lägga sig mitt i alla papper? Det är just dom papperna man håller på att jobba med... Och man kan ju inte fösa bort henne, hon ska leka och gosa. När man pluggar är tydligen ett hårt bord den skönaste platsen i världen...
 

Dagens outfit


Hemma nu

Hej! Nu är jag hemma efter en normal dag i skolan. Vi hade inte orientering men softboll istället... Det var ganska krångligt, svårt och lite läskigt... Alltid läskigt när man kan bränna hela laget... Men nu ska jag fortsätta plugga, bloggar mer sen :)

Älskar dig min ängel


Plugg

Hej! Nu håller jag på med mina läxor. Jag har engelska glosor, tyska glosor, no rapporter, engelska texter, matte, och massor av länder och huvudstäder jag ska kunna utantill... Det är ganska jobbigt. Men om jag börjar på allt nu slipper jag vara jättestressad i slutet av veckan :) Men nu ska jag plugga mer, äta, plugga och sen plugga :) Imorgon är det gympa, hoppas inte det blir orientering... Vi får se ;) Bloggar mer sen :)

Dagens outfit


Skola nu

Godmorgon! Bloggar från mobilen nu. Det brukar inte funka men idag gjorde det visst det... Men idag är det lång dag, vi börjar 09.05 och slutar 15.50. Men det brukar gå ganska fort. Vi har matte, so, svenska, musik och sen no. Hoppas vi får labba idag :) Men nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning, bloggar mer sen :)

Dagen i bilder



Jag började med att göra ett jääättesnyggt schema

Pluggade lite engelska




Sen blev det vinter i Sverige...

Sen pluggade jag lite mer...

Middag :)

Och nu blir det mys med familjen :)
 

Utveckling:

Jag satt och tittade igenom mina bilder och kom på att jag har blivit mycket bättre på att fotografera... Ser det mest på mina modellbilder på Jennifer, eller vad tycker ni? Bild från förra året och i år:


 

Känner mig mosad...

Idag är jag jätteförkyld... Skulle helst vilja ligga och titta på tv hela dagen men jag har lite saker jag måste plugga på. Vi har lite prov och test och så... Så ska försöka plugga lite... Bloggar mer sen.

Saknar sommaren men längtar till hösten

Saknar sommaren när man gick runt i shorts och linne, var brun och badade typ varje dag... Allt blir så mycket bättre på sommaren! Men jag längtar ändå till hösten. När man kan mysa inne, eller sätta på sig lite kläder och sitta i solen och bara vara ute. När löven blir gula och det är perfekt att fota.


 

Kladdkaka

Nu blir det mys framför tv med kladdkaka! :)

Fia i björken

Hej! Jag har fortfarande ont i halsen... Har snorat och låtit som en hes groda hela dagen... Inte kul :( Men som tur var var det en kort dag idag. Vi började 08.00 och slutade 13.10 :)  :( Men när jag kom hem tog jag te, gick ut med fia och sen gick vi in. Jag satte mig framför datorn lite och då somnade Fia i mitt knä. När hon vaknade var hon så pigg så jag var tvungen att gå ut lite... Vi var ute i kanske 2 timmar?
Men nu har jag ätit och Fia sover igen. Här är några bilder som jag tog när vi var ute:

Idag:



Hej :) Idag har jag haft väldigt ont i halsen, så när jag kom hem tog jag en kopp te och gick ut med Fia. Sen åkte vi till vetrinären med henne. Hon skulle få sin andra dos vacination mot kattsjukan tror jag det var... Men nu är vi i alla fall hemma och hon ligger och sover på en stol :)
 
 

Dagen

Hej! Idag har vi haft elevensval. Jag fick engelska och det var jättebra. Man fick välja vad man ville jobba med, typ läsa en bok, spela teater, lyssna på en låt, samtala och så... Så det kommer nog bli jättebra :) När Jennifer och jag kom hem gick vi ut med Fia, drack te och pratade. Det var jättelänge sen vi bara pratade så det var mysigt. Sen gick vi in och gjorde muffins :)
Nu har jag precis gjort klar matten och ska snart sätta mig framför tv och bara slappa... Sovmorgon imorgon!



Längtar till julen

Jag satt och kollade igenom lite bilder från i julas och jag längtar verkligen till julen. Inte kylan men julgranen. Älskar doften av gran och ljusen :) Här kommer en bild som jag tog förra året:

 

Bilder från Fotograferingen

Ungefär en vecka innna skolan började åkte jag och Jennifer och fotade lite. Här är några av bilderna ;)

Rödlök i microskåp

Hej :) Idag har det varit en normal dag i skolan. Det är vår längsta dag men det känns faktiskt som den kortaste! Vi hade no idag och då skulle vi titta på växtceller i en rödlök. Det var jättecoolt! Jag var med Johanna och Olivia och man såg växtcellerna och massa annat. I slutet av lektionen provade vi vårt hår. Det var jättekonstigt... Typ ett rör med fläckar... Sen provade vi att ta kort i microskåpet, och det funkade! Helt otroligt! Sen provade vi nån grön brika, den var också jättecool :)

 
 

Älskar dig Fia


Lockigt hår



Nu har jag lockat mitt hår, vad tycker ni? Det blev ganska bra tycker jag, det var ju första gången jag lockade mitt hår själv så man blir väl förhoppningsvis bättre ;)

Svar på svar:

När jag svarar på era kommentarer brukar jag göra det i ett inlägg men nu ska jag svara på kommentaren i kommentaren om ni förstår vad jag menar... ;) Om ni vill se mitt svar klickar ni  på inlägget ni kommenterade och sen på kommentarer. Mitt svar kommer vara i eran kommentar typ... ;)

Locka håret

Hej :) Idag har jag målat med Nathalie och nu ska jag locka mitt hår, får se hur det blir :) Om det blir fint kommer det upp bild, om det blir fult blir det ingen bild ;)
Bild från google
 

Bakat biltårta


Idag hade jag tänkt baka muffins men eftersom vi inte hade muffinsformar blev det Alhgrens biltårta istället :)

RSS 2.0